Image

Links | De Lekdetective

Lekdetectie is essentieel om een hoop onnodige problemen te voorkomen. Wij houden ons dan ook niet voor niets bezig met het opsporen van lekkages. Dit is in de basis namelijk best een lastige klus.

Het is niet altijd direct duidelijk of er sprake is van een lekkage. In veel gevallen is de lekkage zo klein, dat niet helemaal duidelijk is waar deze vandaan komt. Het is dan belangrijk om de juiste expertise in huis te halen. Aan de hand van de juiste expertise is lekdetectie een stuk makkelijker.

 

Heb je het idee dat je momenteel met een lekkage te maken hebt? Dan is het belangrijk om tijdig in te grijpen. Als ervaringsdeskundige op dit gebied staan we direct klaar om je verder te helpen. Bij De Lekdetective verzorgen we lekdetectie in een groot gebied. Denk bijvoorbeeld aan lekdetectie in Den Haag en lekdetectie in Rotterdam of Delft.

Daarnaast verzorgen we zeker niet alleen lekdetectie in woningen. Ook in kantoorgebouwen kunnen dit soort situaties zich voordoen. Zelfs lekdetectie in de scheepvaart nemen we veelvuldig voor onze rekening. We weten als geen ander wat er in verschillende situaties van ons wordt gevraagd.

Lekdetectie kan in vele gevallen voor vergoeding vanuit de opstalverzekering in aanmerking komen. Vraag daarom altijd goed na of de lekdetectie vergoed wordt bij uw verzekeraar en wat er dan eventueel vergoed wordt.

Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen. We kijken er naar uit om je op korte termijn verder te helpen met lekdetectie.

Het probleem is dan snel weer verleden tijd!

Hierbij zijn interessante links van onze partners:

verwarming startpagina
Leidingen
Bedrijven funspot
Installatietechniek startkabel

LEK DETECTIE GEZOCHT?

Wij begrijpen dat uw lekkage voor grote problemen kunnen zorgen. Daarom is ons team van specialisten erop toegerust om uw lekkage accuraat en zo spoedig als mogelijk in kaart te brengen. Wij leveren duidelijke rapportages en in dien mogelijk kunnen wij u adviseren over de eventuele vervolgstappen.

Wij zijn dan ook uw beste partner voor iedere lek detectie

WIJ DETECTEREN VAKKUNDIG EN SNEL UW LEK

De juiste expertise

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opsporen van elk lek

Kosten besparend

Zonder hakken of breken weet u waar uw lek zit en verdere schades kunnen vermeden worden

Gerustheid

U krijgt een uitgebreid lek detectie rapport met aanbevelingen